Aktuelt

På denne siden kan du som kunde lese mer om våre produkter og hvilken nytteverdi det kan ha både for deg på arbeidsplassen. Tørking av våte sko og støvler, våte hansker - arbeidshansker og tørking av klær - arbeidsklær.

Skotørker for hele mannskapet
Tørkeskap som forlenger levetiden til ditt arbeidstøy
Og en skotørkehylle gir arbeidssko lenger levtid
Effektivt med en støveltørker
Tørkeutstyr med fokus på hygiene
Luktfjerner for sko og støvler - en løsning som mange ikke vet om

Drytech Wintersteiger - tørkeskapmannen


 Tørkeskapmannen Drytech Wintersteiger har alt du trenger innenfor tørking og desinfisering av arbeidsklær, sko, støvler, hjelmer, fiskehansker og arbeidshansker. Din investering i tørkeutstyr for arbeidsklær vil:

  • Ha en positiv effekt for dine ansatte i form av velvære og bedre hygiene.
  • Levetiden for arbeidstøyet øker.
  • Energiforbruket vil synke sammenlignet med tradisjonelle tørkerom. (som også er uten bakteriekontroll)

Utstyret kan leveres både i galvanisert pulverlakkert stål, og rustfritt stål. 
Bakteriereduksjon oppnås enten ved produksjon av ozon, eller med kjemikalier.
Deodorant kan tilsettes i tørkeprosessen for å gi en behagelig lukt til klær og fottøy.

Våre kunder - våre løsninger

Vi har levert til mange forskjellige næringer. Fellesnevneren er at dette er en løsninger for allle som blir våte på jobben. Fiskere blir våte, vi kan tørke dem. De som jobber på oppdrettsanlegg blir våte, vi kan tørke dem.  Blir du bløt på jobben andre næringer også finnes det løsninger for det.


Vi har også kunder som jobber på kontor der mange ansatte som sykler til jobben.  Det å sykle til jobben er en god start for mange og  som sykler trosser ofte all slags vær og kommer seg frem enten det regner eller snør. Det ikke til å unngå. Da blir man våt. Enten på grunn av været eller fordi man blir svett. Da er det fint å ha muligheten til å tørke sko og våte klær mens man er på jobben.  Hvis du kan velge mellom å ta på deg våte klær eller tørre klær er valget lett. Da kan kan man heller sykle hjem på ettermiddagen med et smil. 

Tørkeskap

Dersom det skal investeres i tørkeskap til arbeidsplassen er det flere faktorer man skal ta med i

beslutningsprosessen. Hvor høyt strømforbruk har hvert enkelt tørkeskap? Hvor lang tørketid? Hvor robuste er de?

Metall garderobeskap er ikke uvanlig på en arbeidsplass i industri med behov for lagring og oppbevaring av klær. Men med denne løsningen har du også mulighet til å tørke våte arbeidsklær og desinfisere arbeidstøyet. Tørkeskapene har en effektiv ventilasjon med riktig temperatur som skapes av et varmeelement i garderobeskapet. Ozonlampen - UV lyset generer desinfiserende Ozon som fjerner vond lukt i arbeidstøyet. Vi kan dokumentere at denne løsningen tar livet av bakteriene som er kilden til vond lukt i arbeidstøy, arbeidshansker og støvler.

Våre tørkeskap er uten avtrekk. Tørkeskapene er uten utlufting, men vi baserer oss på luftsirkulasjon og da trenger man bare vanlig ventilasjon i rommet. Med unntakt  av ECO versjonen som kondenserer den fuktige luften slik at den føres ut av skapet som kondens -vann.


Drytech Wintersteiger leverer tørkeskap med bakteriekontroll for arbeidsklær, skotøy, beskyttelseshjelmer og arbeidshansker. Våre skap har en tørketid fra 45 minutter, avhengig av materialet som skal tørkes. Det er også mulig å få tørkeskap med sterkere varme og vifte for hurtigst mulig tørking av ulike materialer. Med fleksible moduler finnes det mange kombinasjoner, alt etter deres behov. Luftførende ventiler sørger for at skoene tørker helt ut i tåa og vi kan også tilby et bredt utvalg av spesialventiler som øker tørkerens effektivitet.


Det er mange gode grunner til å kjøpe et Drytech Wintersteiger tørkeskap, men det viktigste er kanskje den positive effekten dine ansatte vil oppleve i form av velvære og bedre hygiene. Arbeidstøyet skal alltid passes godt på og med våre skap forlenger vi levetiden på tøy, sko og hansker. Sammenlignet med tradisjonelle varmerom og varmeskap kan du også regne med en reduksjon i energiforbruk. Tradisjonelle varmerom kan heller ikke tilby bakteriekontroll.

Og nettopp bakteriekontroll(ozonrens og UV lys) er nødvendig om man ikke ønsker å gamble med hygienen. Våre skap sørger for bakteriereduksjon ved produksjon av ozon. Dersom det er ønskelig kan man også tilsette deodorant i tørkeskapene for en behagelig og ren duft etter tørking.

Vi har også tørkeskap i ECO versjon. Dette er svært effektive tørkeskap som tørker arbeidsklær på svært kort tid. Kliss bløte arbeidsklær og f eks dykkerdrakter blir tørre ila 4 timer. Vi har kobberrør på siden av skapet som kjøler ned fukten slik at den kondenserer  og blir til kondens som føres ut av skapet. Noen kaller det kondenstørkeskap. Det fungerer effektiv tørking blir det iallefall, noen beskriver det som at fukten trekkes ut av tøyet. Tørkeskapet kan tilkobles slange til avløp eller så samles vannet i en beholder bak i skapet.


Dersom du har noen spørsmål om våre produkter eller ønsker et pristilbud, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

 

Bygging av tørkerom - er det et alternativ?

Mange tenker nok at det å lage tørkerom er beste alternativ for å tørke klær på arbeidsplassen. Men nå finnes en  løsning som er mye mer energieffektiv og ikke minst hygienisk. Et tørkeskap kan mann få i mange størrelser. Og er plasseffektivt og energieffektivt. Og til det riktig  til antall personer på arbeidsplassen, fiskebåten, oppdrettsanlegget, brannstasjonen, industrien man jobber i. Resultatet er tørre klær til neste skift. Mange langs kysten av vårt langstrakte land blir bløte på jobben, slik er dett bare. Men vi kan hjelpe deg med en løsning. Bløte klær blir kalde klær og kalde klær, resultatet er en våt og kald arbeidsdag. Det er det ingen som ønsker noe mer enn nødvending. 

En utfordring er oftre og få tørket støvler og sko helt ut i skotuppen. Våre støveltørkere løser dette.  Samme gjelder hansker, alltid vanskelig å få tørre fingertupper. Våre hansketørkere løser dette.


Tørkeløsning

Wintersteiger Drytech leverer tørkeutstyr for arbeidsklær, skotøy, beskyttelseshjelmer og arbeidshansker. Vårt sortiment innen tørkeutstyr har svært høy kvalitet, ment for å takle tøffe arbeidsforhold, men også med lang levetid. Det er mange gode grunner til å kjøpe tørkeutstyr, men det viktigste er kanskje den positive effekten dine ansatte vil oppleve i form av velvære og bedre hygiene.

Vi har levert til brannvesen, fiskeri, fiskebåter, fiskesjarker, fiskeskøyter oppdrettsanlegg, slakteri, landanlegg, brønnbåter, forstasjoner, avlusningslektere, oljeplattformer og oljeservice med supply skip.


Langs norges kyst brukes det ofte lange støvler og lange arbeidshansker. Disse brukes hver dag og etterhvert lukter de ikke særlig godt. Vond lukt i støvler kan være en utfrodring. Vår løsning med ozonrens tar livet av bakteriene og fjerner vond lukt i sko, støvler og hansker. Arbeidshansker og arbeidsstøvler brukes i røffe omgivelser. Kombinasjonen av saltvann, regn og hardt arbeid som genererer mye svette og gjør at arbeidshanskene og arbeidsstøvlene stinker.

Vi mener at arbeidstøyet skal alltid passes godt på og med våre hjelpemidler innen tørkeutstyr, forlenger vi levetiden på tøy, sko og hansker. Sammenlignet med tradisjonelle varmerom kan du også regne med en reduksjon i energiforbruk. Tradisjonelle varmerom kan heller ikke tilby bakteriekontroll slik vårt utstyr kan.


Angående bakteriekontroll er dette nødvendig om man ikke ønsker å gamble med hygienen. Vårt

tørkeutstyr sørger for bakteriereduksjon ved produksjon av ozon.


Dersom du har noen spørsmål om våre produkter eller ønsker et pristilbud, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Skotørker eller støveltørker

Med en skotørker - støveltørker på arbeidsplassen er det slutt på våte og sure støvler. Vi har flere forskjellige varianter når det kommer til skotørkere alternativt støveltørkere, men dersom dere er en på en fiskebåt eller anlegg anbefaler vi en tørker til fem, ti eller femten par støvler. Det finnes også en kombinasjoner av tørking for fire par støvler samt en hylle for hjelmer og arbeidshansker.


Din valgte skotørker eller støveltørker monteres enkelt på veggen. Designet er laget for å være mest mulig effektivt i forhold til å kunne tørke mest mulig på kort tid. Mange modeller har sirkulasjonsvifter og varmeelement som enkelt kontrolleres ved hjelp av en timer-funksjon. Det blir en god tørkefunskjon med varme, luft og desinfisering.


Vi har også et bredt utvalg for industrien som har behov for tørking og desinfisering av klær, hansker, hjelmer og sko- skottøy. Her kan man blant annet få modeller som er åpne eller i skap med vifte og ozon lampe - UV lampe for optimal tørking av forskjellige materialer, fleksible moduler med flere kombinasjoner og tørketid fra 45 minutter avhengig av materiale.


Wintersteiger Drytech leverer alt du behøver når det gjelder tørking og bakteriekontroll for arbeidsklær, støvler, hjelmer og hansker. Tørre klær bidrar til mer velvære, bedre hygiene, lengre levetid for arbeidstøyet og sammenlignet med tradisjonelle tørkerom vil energiforbruket synke.

Mange modeller leveres i både galvanisert pulverlakkert stål og rustfritt stål. (syrefast INOX) Dersom det er ønskelig kan man også tilsette deodorant i tørkeprosessen slik at klær og tøy får en behagelig lukt etter tørking.

Dette er vårt beste tips til tørking av sko.

Dersom du har spørsmål om våre produkter eller ønsker å handle av oss, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi leverer over hele landet.


Støveltørker

Med en effektiv støveltørker - skotørker fra Drytech Wintersteiger er det farvel til våte og sure sko for all framtid. I tillegg til at dine sko bli tørre på omkring 45 minuter (alt avhengig av materiale) får de også en omgang bakteriereduksjon ved hjelp av en desinfiserende ozonlampe. Er det ønskelig kan man også tilsette deodorant slik at skoene dufter deilig friske når de tas ut av din støveltørker - skotørker.


Det er mange grunner til å investere i en skotørker - støveltørker, men den viktigste handler nok om komfort og hygiene for føttene. Med våre varmeskap vil også levetiden for sko og tøy forlenges. Mange modeller kan leveres i både pulverlakkert stål og rustfritt stål, det velger du selv. Tørkerne er også fleksible og inviterer til en rekke kombinasjoner slik at du får støveltørker og varmeskap som er skreddersydd dine behov.


Vi har både åpen tørker der arbeidsskoene - arbeidstøvlene henger på varmeførende ventiler og lukkede metall skap. Du velger selv om du ønsker plass til fra fem til 80 par. Med en veggmontert tørker for sko - støvler, hansker og hjelmer vil de luftførende ventilene sørge for at skoene blir tørre helt ut i spissen. Er det nødvendig kan vi også levere tørker med ekstra sterk varme og vifte for best mulig tørking av forskjellige materialer.


Dersom du har spørsmål om våre tørkere eller du ønsker å vite prisen på en støveltørker er det bare å skrive en e-post til nicolai@wintersteiger.no. Når vi mottar din e-post vil vi hurtig ta kontakt med deg og svare på alle spørsmål du måtte ha. Vi leverer over hele landet.