Boot 5 Inox

Denne skotørkeren/støveltørkeren er i stand til å tørke 10 par støvler eller sko. Den leveres med en brukervennlig 6 timers mekanisk timer.  Syrefast stål INOX kvalitet 1.4404 (316S11 – A4) .


Tørkeren fjerner også vond lukt i skoene ved hjelp av den effektive ozonrensen/UV-lys. Ozon desinfiserer og tar livet av bakteriene som er kilden til vond lukt.

Dette er en gjennomtestet kombinasjon av riktig temperatur og god sirkulasjon. Resultatet er tørr sko/støvel som ikke lukter vondt.

Sko eller støveltørker? Dette avgjøres av lengden på rørene. Vi har lange og korte rør avhengig av om det er en lang støvel eller sko. Det er lettere å tørke en sko på lange rør enn motsatt, derfor er lange rør standard.


Syrefast stål har vært brukt i en rekke bransjer i mange år. INOX kvaliteten er viden kjent, har lang levetid og er lett å rengjøre.

Syrefast stål absorberer ikke smuss, så det er en av de mest hygieniske produktene. Det kan lett rengjøres med en fuktig klut.

Materialet er svært slitesterk og tåler røffe miljøer ekstra godt. Er det behov for materialer som er korrosjonsbestandig er dette valget for deg.


 
Tilvalg:

  • 24 timers programmerbar timer
  • Stativ(gulvstøtte)
Høyde:
1984mm
Bredde:
260mm
Dybde:
310mm
Volt:
208-230V Single Phase
Watt:
850
Sko/støvel kapasitet:
5 Pairs
Hanske kapasitet:
None
Hjelm kapasitet:
None
Jakke kapasitet:
None
Bukse kapasitet:
None
Kode:
55-102-807