Glove 10 Inox

Denne hansketørkeren er i stand til å tørke 10 par arbeidshansker. Den leveres med en brukervennlig 6 timers mekanisk timer.  Syrefast stål INOX kvalitet 1.4404 (316S11 – A4) .

Tørkeren fjerner også vond lukt i skoene ved hjelp av den effektive ozonrensen/UV-lys. Ozon desinfiserer og tar livet av bakteriene som er kilden til vond lukt.

Dette er en gjennomtestet kombinasjon av riktig temperatur og god sirkulasjon. Resultatet er tørr sko/støvel som ikke lukter vondt.

Hansketørkeren kan også tørke votter og andre spesialhansker. Vi har forskjellige typer rør som er tilpasset spesielle behov, slik at ditt beskyttelsesutstyr blir helt tørt.

Syrefast stål har vært brukt i en rekke bransjer i mange år. INOX kvaliteten er viden kjent, har lang levetid og er lett å rengjøre.

Syrefast stål absorberer ikke smuss, så det er en av de mest hygieniske produktene. Det kan lett rengjøres med en fuktig klut.

Materialet er svært slitesterk og tåler røffe miljøer ekstra godt. Er det behov for materialer som er korrosjonsbestandig er dette valget for deg.Tilvalg:

  • Flere alternative tørkerør - votter/speseialhansker m.m
  • 24 timers programmerbar timer
  • Stativ(gulvstøtte)
Høyde:
1984mm
Bredde:
260mm
Dybde:
225mm
Volt:
208-230V Single Phase
Watt:
850
Sko/støvel kapasitet:
None
Hanske kapasitet:
10 Pairs
Hjelm kapasitet:
None
Jakke kapasitet:
None
Bukse kapasitet:
None
Kode:
55-102-819