Luktfjerner for sko og støvler

Det finnes mange alternativer innen luktfjerner for sko og støvler, og mange av oss har nok blitt skuffet av lovende sprayer med store ord og liten effektivitet. Vi ønsker å tilby en luktfjerner for sko som ikke bare tar vekk lukten, men også sørger for bakteriereduksjon ved hjelp av ozonlamper. For alle våre skotørkere kan oson lampe eller UV lampe velges og dersom du ønsker at skoene skal dufte ekstra godt, kan vi tilsette deodorant i tørkeprosessen.


Med fleksible moduler kan vi tilby tørkere som settes sammen etter deres behov og ønsker. Luftførende ventiler sørger for tørking helt ut i tåspissen. Er det nødvendig kan vi levere en løsning med sterkere varme og vifte for optimal tørking av ulike materialer.


Uansett hvor i landet du befinner deg kan vi levere varmeskap, så ønsker du en luktfjerner for sko som

fungerer i lang tid er det bare å kontakte oss.


Skoene bruker omtrent 45 minutter på å tørke, avhengig av hva slags materiale de er laget av. Vi har også et bredt utvalg av spesialventiler for spesielle støvler som gjør at de tørker hurtigst mulig. Våre produkter leveres i pulverlakkert stål og rustfritt stål. Man skal også huske på den positive følelse av velvære man får av rene og tørre sko og klær.


Dersom du har bestemt deg for å en varig luktfjerner for sko eller du har spørsmål om våre tørkeskap, er det bare å sende en e-post til post@wintersteiger.no Vi vil svare så hurtig som mulig på din henvendelse.