Skotørker

Med en skotørker i boligen eller på hytta er det slutt på våte og sure støvler. Vi har flere forskjellige

varianter når det kommer til skotørker, men dersom dere er en familie anbefaler vi en tørker til fem, ti eller femten par støvler. Det finnes også en kombinasjoner av tørking for fire par støvler samt en hylle for hjelmer og hansker.


Din valgte skotørker monteres enkelt på veggenl. Designet er laget for å være mest mulig effektivt i forhold til å kunne tørke mest mulig på kort tid. Mange modeller har sirkulasjonsvifter og varmeelement som enkelt kontrolleres ved hjelp av en timer-funksjon.


Vi har også et bredt utvalg for industrien som har behov for tørking og desinfisering av klær, hansker,

hjelmer og sko/fottøy. Her kan man blant annet få modeller som er åpne eller i skap med vifte og ozon lampe/UV lampe for optimal tørking av forskjellige materialer, fleksible moduler med flere kombinasjoner og tørketid fra 45 minutter avhengig av materiale.


Wintersteiger Drytech leverer alt du behøver når det gjelder tørking og bakteriekontroll for arbeidsklær, støvler, hjelmer og hansker. Tørre klær bidrar til mer velvære, bedre hygiene, lengre levetid for arbeidstøyet og sammenlignet med tradisjonelle tørkerom vil energiforbruket synke.


Mange modeller leveres i både pulverlakkert stål og rustfritt stål. (syrefast INOX) Dersom det er ønskelig kan man også tilsette deodorant i tørkeprosessen slik at klær og tøy får en behagelig lukt etter tørking.


Dersom du har spørsmål om våre produkter eller ønsker å handle av oss, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi leverer over hele landet.