Primus 2 Tørkeskap

Dette er et romslig garderobeskap med gode løsninger for tørking av våte arbeidsklær, sko og hansker. Har plass til 2-4 sett med arbeidsklær.


Tørkeskapet har integrerte stenger på tvers av skapet der man kan henge opp våte klær. På innsiden av dørene kan man henge opp 4 par med hansker. I tillegg kan det svært effektivt, tørkes to par sko og to par hansker på tørkerørene som følger med.(plasset nederst i skapet) Den ventilerte hyllen i skapet sørger for effektiv tørking av sykkelhjelm, arbeidshjelm eller annet hodeplagg. 

 

Skapet tørker energieffektivt ved hjelp av riktig varme og god sirkulasjon, slik blir den fuktige luften blir ført ut av skapet. Og resultatet blir tørre klær.

 

Det er mulig å bestille spesialhenger til skapet, hengeren åpner arbeidsjakken og sørger for mer effektiv tørking av klærne.

 

Dette er en hygienisk tørkeløsning og bakteriekontroll er inkludert. Alle tørkerne leveres med ozonrens/UV-lys som fjerner bakterier og kilden til vond lukt. Er du nysgjerrig på hvordan dette fungerer? Ta kontakt med oss.


Tørkeskapet er laget i metall av galvanisert stål, som deretter er pulverlakkert grå. Alle skap er utstyrt med lås som er låsbar for å holde innholdet sikkert. 

Den leveres med en brukervennlig 6 timers mekanisk timer. Det kan også leveres med en 24/7 timer, dette bestilles som tilleggsutstyr.
Høyde:
2100mm
Bredde:
500mm
Dybde:
600mm
Volt:
208-230V Single Phase
Watt:
50/850
Sko/støvel kapasitet:
4 par
Hanske kapasitet:
4 Par
Hjelm kapasitet:
None
Jakke kapasitet:
Opp til 4
Bukse kapasitet:
Opp til 4