Single

Dette er et personlig garderobeskap med gode løsninger for arbeidsklær, sko og hansker. Skapet har en vifte og et mindre varmeelement som sirkulerer luften i skapet og får ut fukt.

Garderobeskapet er laget i metall av galvanisert stål, som deretter er pulverlakkert grå. Alle skap er utstyrt med lås som er låsbar for å holde innholdet sikkert.


Skapet har en ventilert hylle som er ideell for arbeidshjelm eller annet hodeplagg.

Hvis en  ønsker å dele skapet i skitten og ren sone er dette mulig med intern skillevegg. For eksempel kan man da ha rene private klær i en del og skittent arbeidstøy i andre delen. Dette bestilles som tilleggsutstyr.

Det er også mulig å bestille spesialhenger til skapet, hengeren åpner arbeidsjakken og sørger for mer effektiv tørking av klærne.

Nederst i skapet er  det gode løsninger for lufting av hansker og sko. Tørkerørene sørger for god ventilasjon i finger og sko-tupper.

Dette er en hygienisk tørkeløsning og bakteriekontroll er inkludert. Alle tørkerne leveres med ozonrens/UV-lys som fjerner bakterier og kilden til vond lukt. Er du nysgjerrig på hvordan dette fungerer? Ta kontakt med oss.


Enhetene styres enkelt av en 6 timers «egg timer».
Høyde:
2100mm
Bredde:
400mm
Dybde:
500mm
Volt:
208-230V Single Phase
Watt:
350
Sko/støvel kapasitet:
1 par
Hanske kapasitet:
1 par
Hjelm kapasitet:
1
Jakke kapasitet:
1
Bukse kapasitet:
1