Støveltørker

Med en effektiv støveltørker fra Wintersteiger Drytech er det farvel til våte og sure sko for all framtid. I tillegg til at dine sko bli tørre på omkring 45 minuter (alt avhengig av materiale) får de også en omgang bakteriereduksjon ved hjelp av en ozonlampe. Er det ønskelig kan man også tilsette deodorant slik at skoene dufter deilig friske når de tas ut av din støveltørker.


Det er mange grunner til å investere i en støveltørker, men den viktigste handler nok om komfort og hygiene for føttene. Med våre varmeskap vil også levetiden for sko og tøy forlenges. Mange modeller kan leveres i både pulverlakkert stål og rustfritt stål, det velger du selv. Tørkemodulene er også fleksible og inviterer til en rekke kombinasjoner slik at du får støveltørker og varmeskap som er skreddersydd dine behov.


Vi har både åpen tørker der arbeidsskoene henger på varmeførende ventiler og lukkede skap. Du velger selv om du ønsker plass til fra fem til 80 par. Med en veggmontert tørker for sko/støvler, hansker og hjelmer vil de luftførende ventilene sørge for at skoene blir tørre helt ut i spissen. Er det nødvendig kan vi også levere tørker med ekstra sterk varme og vifte for best mulig tørking av forskjellige materialer.


Dersom du har spørsmål om våre tørkere eller du ønsker å vite prisen på en støveltørker er det bare å

skrive en e-post til post@wintersteiger.no Når vi mottar din e-post vil vi hurtig ta kontakt med deg og svare på alle spørsmål du måtte ha. Vi leverer til private og bedriftskunder over hele landet.