Team 40 Tørkeskap

Team 40 tørkeskapet har stor kapasitet og kan fungere både som en lagringsløsning og tørkeløsning.

Den passer perfekt til et stort arbeidslag, da den også kan fungere som garderobeskap, men med en fantastisk bonus da arbeidsklærne tørkes til neste skift. 


Her kan man henge 40 stk arbeidstøy, jakke eller bukse, avhengig av behov. Det er også plass til å plassere 24 par hansker på innersiden av døren. Den kan leveres med en 6 timers mekanisk og 7 dagers / 24 timers timer.


Ozonlampe er montert i tørkeskapet.  Ozonproduksjon bidrar til å bekjempe bakterier og bidrar til å fjerne vond lukt. Et viktig element for HMS innen fiskeri, oppdrett, olje & gass, næringsmiddelindustrien, brannetater, militæret og politiet, idrettsforeninger etc. Med dette skapet velger man en energieffektiv løsning, der klær og utstyr tørkes ved luftsirkulasjon eller hurtig tørking med varmere luft.

Skapet fungerer best i normalt oppvarmede rom med minste temperatur på 12°C. Vanlig tørketid vil være ca fire til seks timer, avhengig av temperatur, type klær og hvor vått tøyet er.

Skapene er produsert av galvanisert stål som deretter er pulverlakkert. Dørene er utstyrt med en sash lås som gjør det mulig å låse skapet.

Høyde:
2100mm
Bredde:
2000mm
Dybde:
8300mm
Volt:
208-230V Single Phase
Watt:
360/3560
Sko/støvel kapasitet:
None
Hanske kapasitet:
24 par
Hjelm kapasitet:
None
Jakke kapasitet:
Opp til 40
Bukse kapasitet:
Opp til 40