Tørkeskap

Dersom det skal investeres i tørkeskap til arbeidsplassen er det flere faktorer man skal ta med i

beslutningsprosessen. Hvor høyt strømforbruk har hvert enkelt tørkeskap? Hvor lang tørketid? Hvor robuste er de?


Wintersteiger Drytech leverer tørkeskap med bakteriekontroll for arbeidsklær, skotøy, beskyttelseshjelmer og arbeidshansker. Våre skap har en tørketid fra 45 minutter, avhengig av materialet som skal tørkes. Det er også mulig å få tørkeskap med sterkere varme og vifte for hurtigst mulig tørking av ulike materialer. Med fleksible moduler finnes det mange kombinasjoner, alt etter deres behov. Luftførende ventiler sørger for at skoene tørker helt ut i tåa og vi kan også tilby et bredt utvalg av spesialventiler som øker tørkerens effektivitet.


Det er mange gode grunner til å kjøpe et tørkeskap, men det viktigste er kanskje den positive effekten dine ansatte vil oppleve i form av velvære og bedre hygiene. Arbeidstøyet skal alltid passes godt på og med våre skap forlenger vi levetiden på tøy, sko og hansker. Sammenlignet med tradisjonelle varmerom kan du også regne med en reduksjon i energiforbruk. Tradisjonelle varmerom kan heller ikke tilby bakteriekontroll.

Og nettopp bakteriekontroll er nødvendig om man ikke ønsker å gamble med hygienen. Våre skap sørger for bakteriereduksjon ved produksjon av ozon. Dersom det er ønskelig kan man også tilsette deodorant i tørkeskapene for en behagelig og ren duft etter tørking.


Dersom du har noen spørsmål om våre produkter eller ønsker et pristilbud, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.